سوسول فا

آموزش طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه با مغز شکری و گردویی

دوشنبه , ۲۹ آبان , ۱۳۹۶
اخبار
اس ام اس جدید
آرشیو
آشپزی
آرشیو

آموزش طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه با مغز شکری و گردویی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه در منزل

مواد لازم نان گاتا

کره :•: ۲۵۰ گرم

بکینگ پودر :•: ¼ قاشق چایخوری

مایع خمیر :•: ½ قاشق چایخوری

آرد :•: حدود نیم کیلو

نمک :•: ¼ قاشق چایخوری

تخم مرغ :•: ۳ عدد

شیر :•: نصف پیمانه

زرده تخم مرغ و زعفران :•: برای روی نان گاتا

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه در خانه

طرز تهیه نان گاتا

برای تهیه نان گاتا ابتدا ۳ عدد تخم مرغ را داخل کاسه شکسته هم بزنید و بعد شیر و مایع خمیر را اضافه کنید و هم بزنید.

بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. آرد با بکینگ پودر و نمک را الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم.

کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود و تا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم.

اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر را در کاسه تمیز میگذاریم و روی آنرا سلفون می کشیم تا نیم ساعت استراحت کند.

بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم. این مقدار خمیر را باید به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنیم. خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم.

از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.

فر رو هم در این فاصله با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت زرده تخم مرغ و زعفران رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه.

نان فطیر , طرز تهیه نان فطیر اراک , دستور پخت نان فطیر خوشمزه

طرز تهیه مغز شکری نان گاتا

یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر ۱۰۰گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود.

نان شیرمال ترکی , طرز تهیه نان شیرمال ترکی در منزل , دستور پخت نان شیرمال ترکی در خانه

طرز تهیه مغز شکلات گردویی نان گاتا

۷۰ گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. ۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید

و به مخلوط ۵۰ گرم آرد تفت داده شده و ۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید.

نان گاتا یک نان سنتی است که ارمنی ها برای اعیاد خود تهیه می کنند و طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد.

نان خرمایی دزفول , طرز تهیه نان خرمایی اصفهان , دستور نان خرمایی کرمانشاه در خانه

آموزش طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه با مغز شکری و گردویی

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

بیوگرافی نویسنده admin

مشاهده تمامی 462 پست

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ارسال دیدگاه جدید


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.