سوسول فا

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

شنبه , ۲۷ آبان , ۱۳۹۶
اخبار
اس ام اس جدید
آرشیو
آشپزی
آرشیو

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه و مقوی

آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه

مواد لازم برای دسر پاناکوتا شکلاتی

×× شیر :: دو و نیم پیمانه ××

×× خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته :: ۲۰۰ گرم ××

×× وانیل :: ¼ چایخوری ××

×× پودر ژلاتین :: یک و نیم قاشق غذاخوری ××

×× شکر :: یک سوم پیمانه ××

×× شکلات تلخ :: ۱۰۰ گرم ××

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و ۵ دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

مابقی شیر ، خامه (در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شکلات رنده شده را اضافه کنید

مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند

پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته ، در یخچال قرار داده تا بسته شود ، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات ، سس یا پوره میوه تزیین و سرو نمائید.

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

بیوگرافی نویسنده admin

مشاهده تمامی 462 پست

ارسال دیدگاه جدید


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.