سوسول فا

آموزش کامل طرز تهیه سس پستو ایتالیایی اصل برای پاستا و پیتزا

یکشنبه , ۲۸ آبان , ۱۳۹۶
اخبار
اس ام اس جدید
آرشیو
آشپزی
آرشیو

آموزش کامل طرز تهیه سس پستو ایتالیایی اصل برای پاستا و پیتزا

مواد لازم سس پستو

سیر متوسط :•: ۴ حبه

برگ ریحان خرد شده :•: ۲ لیوان

پنیر پارمیزان رنده شده :•: ۱/۲ لیوان

گردو یا بادام زمینی :•: ۱/۲ لیوان

روغن زیتون :•: ۱/۲ لیوان

نمک و فلفل :•: مقدار لازم

رب گوجه فرنگی برای قرمز کردن سس پستو :•: به دلخواه

سس مایونز برای سفید کردن سس پستو :•:  به دلخواه

طرز تهیه سس پستو

برای درست کردن سس پستو ابتدا گردوها یا بادام زمینی ها را با آسیاب پودر کنید ، دقت داشته باشید که آنقدر آسیاب کردن گردوها را ادامه دهید تا کاملا خمیر شوند. بعد از اینکه گردوها خوب له شد ریحان خرد شده ، پنیر پارمیزان و سیر را هم داخل میکسر بریزید و باز مواد را با آسیاب خوب له کنید و در همین حین روغن زیتون را به سس پستو اضافه کنید .

پس از اینکه سس پستو یکدست و صاف شد نمک و فلفل را اضاف نمایید. اگر تمایل دارید سس پستو قرمزشود یک قاشق کوچک رب گوجه فرنگی به آن اضاف کنید و اگر تمایل دارید سس پستو سفید رنگ شود می توانید از سس مایونز استفاده نمایید. البته سس پستو سبز اصل ایتالیایی است.

این سس در میان طرفدران غذاهای فست فودی و ایتالیایی طرفداران بسیاری دارد ، توصیه ما اینست که این سس خوشمزه را حتما برای یک بار هم که شده امتحان کنید.

موارد استفاده سس پستو

سس پستو را می توانید با انواع غذاهای فست فودی استفاده کنید اما در اصل این سس مخصوص غذاهای ایتالیایی مانند پاستا و پیتزا هایی مثل پیتزا مخلوط و پیتزا مارگاریتا است.

اشترک در گوگل اشترک در گوگل پلاس اشترک در استامبل آپن دیگ اشترک در کلوب اشترک در فیس نما اشترک در تویتر اشترک در فیسبوک

بیوگرافی نویسنده admin

مشاهده تمامی 462 پست

ارسال دیدگاه جدید


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.